Gedreven, jong en hip. Samen werken we hard en ieder van ons is uniek. Wat ons typeert? Dat lees je hier.
De creatieveling met engelengeduld die in de keuken aan het roer staat. Jeffrey is een klassieke kok die over veel vak – en productkennis beschikt. Samen met zijn brigade bedenkt hij verrassende gerechten, combineert hij subtiele smaken en dat doet hij allemaal zonder te klagen.
De pleisterplakker, als ware moeder houdt ze haar kroost in de gaten, en onder haar kroost vallen ook haar gasten. Ze onthoudt je lievelingsbroodje, vraagt hoe het met je vader gaat, brengt een ballon naar een huilende peuter en schrijft op iedere bestelling een lieve boodschap. Het moge duidelijk zijn: Melissa strooit met liefde alsof het niets is.
De eigenwijze van het stel, en als het even kan, moet alles direct geregeld worden. Robbert is een doener, maar weet ook waar hij het over heeft. Hij is de man van de cijfers en van de structuur. Zijn hoofd zit vol met lijsten die strak zijn geordend en gelabeld en altijd klaar staan voor gebruik.
De assistent, ze is niet alleen het zusje van Melissa maar ook haar rechterhand. Alles waar Melissa te druk voor is, pakt Alicia op. Ze zit dichtbij het vuur en leert zo een hoop over het runnen van een zaak, wat haar later van pas zal komen als ze misschien wel haar eigen zaak start.
One in a million, als Robbert of Jeffrey er niet zijn neemt hij de regie over. Hij was leidinggevende van de horeca tussen de apen in de Apenheul, maar groeide daar niet meer. Bij ons leerde hij de fijne kneepjes van het vak en kreeg hij de verantwoordelijkheid die hij verdiende.
De hardloper, Isa loopt niet, Isa rent, en is een van de hardste werkers van het stel. Ze is bij ons vanaf het prille begin en motiveert de rest van het team met haar humor en energie. Zelfs de buren kennen haar als het meisje dat nooit stil staat.
De charmeur, met zijn haren strak gekamd en zijn overhemd strak gestreken laat Alex iedere vrouwelijke gast met een glimlach en een blosje op haar wangen vertrekken. Een charmeur pur sang die de meeste gasten bij naam kent, want een gast is volgens Alex zeker geen nummer.
De allemansvriend, in de korte tijd dat ze bij ons werkt kan ze het met iedereen goed vinden. Ze houdt van mensen, kletst graag en maakt vooral heel veel plezier. Werken? Nee zo voelt dat hier niet.
De beuker, en onze nieuwste aanwinst in de keuken. Op het eerste oog lijkt hij een stille Willie, die rustig de kat uit de boom kijkt, maar in de keuken transformeert hij tot ware strijder. Werken onder tijdsdruk vindt hij heerlijk, massa produceren, knallen en rammen, laat dat maar aan Jasper over.
De observant, is bij ons sinds het eerste uur en is de benjamin van het stel. Hij is ingewerkt in de spoelkeuken maar doet eigenlijk veel meer dan dat, zonder dat het hem officieel geleerd is. Zijn scherpe oog voor detail en hart voor de zaak zorgen ervoor dat de achterkant altijd spik en span is.
De Goofy, het gaat bij Lars naar eigen zeggen nog niet allemaal vlekkeloos maar dat hindert niet want van fouten maken leer je. Lars staat sinds twee maanden als kok bij ons in de keuken. Hiervoor werkte hij als leidinggevende in een grote bedrijfskeuken waar hij drukker was met roosters maken dan met gerechten. Bij ons mag hij weer doen wat hij het liefste doet: koken.
Porro eveniet, autem ipsam corrupti consectetur cum.
Repudiandae dignissimos fugiat sit nam.
Reserveer nu voor de lunch in Apeldoorn en geniet van de beste broodjes!